| Institute of Agricultural and Food Policy Studies
list of latest announcement

Adalah dimaklumkan bahawa bermula pada Mac 2017, laman web UPM telah berwajah baharu. Laman web baharu ini menampilkan pembaharuan dari aspek struktur kandungan, rupa bentuk selaras dengan fungsinya sebagai saluran komunikasi kepada pelanggan

Untuk makluman taklimat yang diadakan adalah berkenaan peluang kerjasama penyelidikan yang boleh diadakan dengan HKU dan peluang untuk menyertai program mobiliti di universiti berkenaan. Taklimat adalah terbuka kepada pelajar bachelor dan siswazah.

Tarikh: 17 May 2017

Tempat : Bilik Termasa, Perpustakaan Sultan Abdul Samad

Sekiranya anda berminat untuk Latihan Internship di IKDPM, sila hubungi Puan Nor Baizura Zamri melalui talian 03 8947 1071 atau email zbaizura@upm.edu.my

Dimaklumkan bahawa Institut Kajian Dasar Pertanian dan Makanan (IKDPM) akan mengadakan Bengkel Teknologi Penternakan Lebah Kelulut. Penyertaan adalah terbuka kepada semua Pegawai, Pensyarah, Pelajar dan orang awam. Butiran program adalah seperti berikut: 

Tarikh   : 31 Oktober 2018 (Rabu) 
Masa     : 8.30 pagi - 05.00 petang
Tempat : Institut Kajian Dasar Pertanian dan Makanan,Universiti Putra Malaysia 

Maklumat lanjut mengenai program ini adalah seperti di lampiran. Untuk pertanyaan tuan/puan boleh berhubung dengan Cik Syahirah (017-2155342) atau Encik Ilmas Abdurofi (010-7887903).

Sekian, untuk makluman dan terima kasih. 

 

Nor Baizura Bt Zamri
Penolong Pendaftar
Institut Kajian Dasar Pertanian & Makanan
Putra Infoport
Universiti Putra Malaysia

 

We are looking for RESEARCH ASSISTANT!!
Share this post if you know any of your friends or family members that are looking for a temporary job that could help him/her to gain some experiences in managing a project or to conduct a research...this is IT!

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas. 
 
Sukacitanya dimaklumkan bahawa Institut Kajian Dasar Pertanian dan Makanan, Universiti Putra Malaysia dengan kerjasama Universitas Islam Negeri Syarif Hidayatullah Jakarta akan menganjurkan program International Conference on Science & Technology (ICOSAT). Butiran berkenaan program adalah seperti berikut: 
 
 
Program  : INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE & TECHNOLOGY  
                   (ICOSAT)
 
Tarikh  : 1 & 2 November 2018 (Khamis dan Jumaat) 
 
Masa       : 8.30 Pagi – 5.00 Petang 
 
Tempat   : Auditorium Rashdan Baba, Pejabat Timbalan Naib Canselor 
                 (Penyelidikan & Inovasi), Universiti Putra Malaysia
 
 
Justeru, pihak kami amat berbesar hati ingin menjemput YBhg. Prof./Tuan/Puan untuk bersama-sama kami menyertai program ini nanti. Bersama ini disertakan brosur program dan borang pendaftaran untuk makluman dan perhatian dari pihak YBhg. Prof./Tuan/Puan.
 
Maklum balas penyertaan bolehlah dikembalikan kepada pihak sekretariat selewat-lewatnya sebelum atau pada 07 Oktober 2018. Sebarang pertanyaan berhubung program boleh menghubungi Dr. Illisriyani Ismail (03-8947 1080)  atau Cik Suryani Darham (03-8947 1084) atau emel ikdpm2017@gmail.com
 
 
Di atas kesudian dan sokongan pihak YBhg. Prof./Tuan/Puan berhubung perkara ini kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.
 
Institute of Agricultural and Food Policy Studies
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
0397691075
0389432611
BUKaHAa:07:58